Бразилските футболисти на Левски Уелтън и Цунами ще получат български паспорти

...
Бразилските футболисти на Левски Уелтън и Цунами ще получат български паспорти
Коментари Харесай

Бразилските футболисти на Левски получават български паспорти до края на септември

Бразилските футболисти на Левски Уелтън и Цунами ще получат български паспорти до края на септември, твърди " Тема Спорт ". От " Герена " към този момент задействаха процедурата по ваденето на нужните документи.

Причината за това деяние на управлението е запълнената квота за играчи отвън Европейски Съюз. Сините имат в редиците си шестима такива футболисти - към към този момент упоменатите се прибавят Роналдо, Рикардиньо, Дарлан и Хосе Кордоба.
 Саид Ибраимов е все по-близо до завръщането си на
Саид Ибраимов е все по-близо до завръщането си на " Герена "

52-годишният експерт ще дойде на „ Герена “ след края на уговорките му с Астана

По време на дългата отмора, която бе дадена на отбора от Николай Костов, Уелтън пътува до родината си Бразилия, с цел да позволи проблеми, които спъваха издаването на български паспорт. Той ги е разрешил и се прибра в точния момент, с цел да започва тренировки с отбора.

Това ще улесни доста треньора Николай Костов, който във всеки мач от шампионата, би трябвало да се лишава от един от играчите. В последния дуел Рикардиньо бе отвън групата против Хебър (1:0). Тогава на нападателя бе дадена отмора след реванша с Айнтрахт Франкфурт (0:2), когато хвърли доста сили в предни позиции и получи аркада.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР